Ambassadeur aan het woord

Alissa Bolier

WOONT:
Samen met vriend Bas in Tolberg

IS:
Micro marketing coördinator bij grote supermarktketen

VRIJE TIJD:
Hardlopen, sportschool, fitness, met Bas en met vrienden dingen ondernemen

Stadsoevers is een tof project

Ik ben geboren in Zoetermeer, ik heb een tijd in Ossendrecht gewoond en op mijn twaalfde ben ik naar Roosendaal verhuisd. Mijn vriend komt wel uit Roosendaal. Ik vind het fijn om in Roosendaal te wonen omdat ik hier van alles heb opgebouwd en mijn vrienden en kennissen hier heb. We trekken tegenwoordig vaak naar Breda omdat daar veel georganiseerd wordt. Afgelopen jaar tijdens het 750-jarig bestaan van de stad is er ook veel georganiseerd in Roosendaal en dat brengt de stad tot leven. Het zou leuk zijn als Roosendaal dat blijft doen!

Mijn vriend en ik woonden ruim twee jaar met veel plezier samen in een appartement in het centrum van Roosendaal. In het centrum van Roosendaal kan je leuk winkelen en uitgaan, al doen we dat tegenwoordig minder. Een tijd geleden zagen we Stadsoevers voorbijkomen. Na een informatieavond raakten we enthousiast. Stadsoevers is een tof project: wonen op steenworp afstand van het centrum en toch midden in het groen en het water. Daarbij wilde ik ook graag in een nieuwbouwhuis wonen omdat je dat helemaal naar je eigen smaak in kan richten. Omdat ik zo enthousiast was over Stadsoevers, ben ik ambassadeur geworden.

Ik vertel nog steeds aan iedereen die het maar horen wil hoe gaaf het wordt. En wie weet, wonen wij er ook ooit!

Zelf wonen Bas en ik nu sinds 1,5 jaar in een huis in Tolberg. We wilden groter wonen en heel graag een buiten. En we wilden toch sneller iets kopen dan dat Stadsoevers klaar was. We vonden ons huidige huis en daar zijn we nog steeds superblij mee. Maar ik volg Stadsoevers nog steeds, via de social media en als ik er langskom met de auto of de fiets. De Zwaaikom begint nu vorm te krijgen en dat is heel leuk om te zien. Ik verwacht dat het een hele mooie wijk wordt met veel groen. Met verschillende huizen die toch samen één geheel vormen. Een jonge hippe, wijk in Roosendaal, waar je lekker kunt chillen, op het strand of langs het water. Met cafés, restaurants en terrassen waar je lekker neer kunt ploffen. Ik vertel nog steeds aan iedereen die het maar horen wil hoe gaaf het wordt. En wie weet, wonen wij er ook ooit!

Lees het verhaal van Pim Felius

Lees het verhaal van Patrick