Resultaten Stadsoeversspel

Het Stadsoeversspel is bedacht om samen met Roosendalers een visie te ontwikkelen voor het oostelijk gedeelte van Stadsoevers. Een bijzondere locatie waar ruimte is voor bruisende initiatieven, waar heel Roosendaal leuker van wordt.

Met het spelen van het Stadsoeversspel kon je op een ludieke manier meedenken en je ideeën, dromen en wensen inbrengen. Meespelen kon in een openbare ronde of vanuit huis, met vrienden, op school of met collega’s. De opdracht daarbij was: ‘Gebruik je fantasie, het kan niet gek genoeg’.

Er zijn heel veel opmerkelijke, mooie, goede, gekke, creatieve, bijzondere en bruikbare ideeën verzameld. Van stadsboerderij tot skatebaan… Al die ideeën nemen we nu mee in het ontwikkelplan. Maar de eerste resultaten zie je in deze animatie! Medio 2019 wordt de besluitvorming in het ontwikkelkader van het oostelijk deel van Stadsoevers gepresenteerd.

Gerelateerde artikelen

CIOS start praktijkopleiding in Stadsoevers

Onderwijs en zorginnovaties krijgen steeds meer vorm in Stadsoevers. Het CIOS Goes start in september met praktijkonderwijs in Roosendaal maar …

Stadsoevers in 2018

De resultaten van het Stadsoeversspel, woonsferen, fantastische beestjes en wiebelen in een bootje. Op deze informatieavond van Stadsoevers komt het …