Verkoop Kademeester begint!

Na alle voorbereidingen in de afgelopen periode is het nu zover; de verkoop van de woningen en de appartementen in de Kademeester gaat starten! “Ja, dit is goed nieuws,” zegt William de Groote, projectontwikkelaar van BVR, die verantwoordelijk is voor het project Kademeester. We merken dat er ruime belangstelling is voor deze woningen. Mensen die graag in dit karakteristieke pand aan de Kade willen wonen met alle comfort.”

Appartementen met privéterrassen en uitzicht op binnentuin en de Kade

In het gebouw van de bekende Roosendaalse architect Jacques Hurks komen ruime gelijkvloerse appartementen met een privéterras aan een groene stadse binnentuin. Daarnaast komen er appartementen op de eerste verdieping die uitkomen op de daktuin en op de tweede verdieping  luxe penthouses met privéterras . Op de begane grond komt er ruimte voor horeca en zakelijke dienstverleners. Daarnaast komen er 19 moderne nieuwbouw appartementen met op de begane grond een Delfts stoepje en de verdiepingen een balkon uitkijkend op de binnentuin en de Kade.   

Wilt u meer weten?

Vanaf zaterdag 10 oktober vindt u alle verkoopdocumentatie inclusief prijslijst op de website van de Kademeester. U kunt zich vanaf dat moment ook aanmelden voor een persoonlijk gesprek met een van de makelaars. Deze gesprekken worden na uw aanmelding gepland op vrijdag 16 of zaterdag 17 oktober, in het voormalige Essentgebouw aan de Kade. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus kunt u dan alleen op basis van een bevestigde afspraak terecht.

Gerelateerde artikelen

In Beekkwartier spat de eigenheid er vanaf

In de zomer van 2024 zullen de eerste bewoners hun intrek nemen in Beekkwartier. Op de bouwplaats van BVR Groep …

‘Stadsoevers zet in op architectuur, dat zie je terug in vlietkwartier’

Zondagochtend. Je kopje koffie drink je aan de Vlietkade terwijl je rustig het laatste nieuws doorneemt. Buren passeren te voet …