31 januari 2018

Eerste resultaten Stadsoeversspel

Het Stadsoeversspel is bedacht om samen met Roosendalers een visie te ontwikkelen voor het oostelijk gedeelte van Stadsoevers. Een bijzondere locatie waar ruimte is voor bruisende initiatieven, waar heel Roosendaal leuker van wordt.

Met het spelen van het Stadsoeversspel kon je op een ludieke manier meedenken en je ideeën, dromen en wensen inbrengen. Meespelen kon in een openbare ronde of vanuit huis, met vrienden, op school of met collega’s. De opdracht daarbij was: ‘Gebruik je fantasie, het kan niet gek genoeg’.

Er zijn heel veel opmerkelijke, mooie, goede, gekke, creatieve, bijzondere en bruikbare ideeën verzameld. Van stadsboerderij tot skatebaan… Al die ideeën nemen we nu mee in het ontwikkelplan. Maar de eerste resultaten zie je in deze animatie!

Hoe gaat het nu verder?

Op 7 maart ben je vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Innovitapark en vertellen wethouder Toine Theunis en het team Stadsoevers je alles over de stand van zaken en de toekomst van dit stadsdeel. Programma start om 19.30 uur.

Wil je erbij aanwezig zijn? Meld je dan aan via deze link!

Innovitapark
Oostelijke Havendijk 13
4704 AD Roosendaal

Let op: de afslag naar de Oostelijke Havendijk vanaf de Jan Vermeerlaan is voor verkeer afgesloten. De Oostelijke Havendijk is op dit moment alleen bereikbaar vanaf de Wethouder Lanenstraat en de Kade.

https://youtu.be/pRNVCSgte9o

Deel dit

Stuur door

Site by Alsjeblaft!