21 maart 2017

Sfeerstrand Roosendaal: voetjes in het zand!

Al enige tijd wordt er gesproken over het Sfeerstrand, aan de Oostelijke Havendijk. De plannen voor deze gezellige trekpleister krijgen steeds meer vorm. Naar verwachting zal het strand eind mei opengaan voor het publiek. Het strand biedt haar gasten een unieke plek om te ontspannen, een lekker hapje te eten, vrienden te ontmoeten en te genieten van de omgeving. Ook worden er op deze unieke locatie evenementen georganiseerd, zoals een graffitibijeenkomst en muzikale optredens.

Ondertussen is het Sfeerstrand of het Stadsstrand een bekend begrip. Het is een kunstmatig aangelegd strand in een stad en biedt bezoekers een plek om lekker te ontspannen. Natuurlijk hoort daar een hapje en drankje bij, daarom is de organisatie hard bezig om de horeca vergunning rond te krijgen. Deze is al mondeling toegezegd. Op het strand zal een beachclub komen waar je lekker kunt lunchen, wat drinken en relaxen. Ook is er ruimte voor een brede programmering aan muziek, kunst en cultuur.

41_1.15_3strandr-sfeerstrand-roosendaal

Hapjes, drankjes en optredens

Het sfeerstrand start kleinschalig maar de ambitie is om het uiteindelijk uit te laten groeien naar zo’n 9000 m2. Het strand blijft het hele jaar open, de beachclub krijgt vaste openingstijden. De evenementen die georganiseerd gaan worden zijn heel divers. Er staat in ieder geval een autoshow in de planning en in samenwerking met de graffitiloods wordt er een graffiti-jam georganiseerd. Daarnaast kan het strand nog eens uitgebreid worden met een geasfalteerd gebied. Hier kan dan bijvoorbeeld een circus komen. Een uitgebreid evenementen terrein dus met heel veel mogelijkheden.

Oproep!

Het sfeerstrand is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente. Om de plannen nu zo snel mogelijk tot uitvoer te laten komen zijn we op zoek naar een aantal medewerkers voor de stichting Sfeerstrand. We denken hierbij aan bestuurders en aan mensen die veel weten van subsidiemogelijkheden. Zo kunnen we met elkaar zorgen voor een grootse en snelle opening van dit geweldige strand. Als er mensen zijn die hierin geïnteresseerd zijn kunnen ze zich aanmelden via info@sfeerhaven.nl.

41_2.15_2wubbeterrein-graffiti-loods-roosendaal-lr

Deel dit

Stuur door

Site by Alsjeblaft!