Wonen in Stadsoevers

Stadsoevers: het grootste nieuwe stadsdeel binnen de stadsgrenzen van Roosendaal. Het woongedeelte van de wijk bestaat uit verschillende buurten die elk een eigen sfeer uitademen, het woningaanbod varieert van huizen met een tuin met terras tot appartementen. Gebruik van hoogwaardige materialen, zonnepanelen, veel groen, autoluwe woonwijken en het gebruik van restwarmte kenmerken de duurzaamheid van Stadsoevers.

Kademeester (Essentgebouw)

Tot een aantal jaar geleden zat hier het Roosendaalse kantoor van de gelijknamige energieleverancier. Het gebouw wordt herontwikkeld en krijgt een woonfunctie.

Douanier Stadsoevers

Douanier

De bewoners en ondernemers in de Douanier zijn ware pioniers aan het Kadeplein en van het gebied. Nu vormt de Douanier een mooie entree naar Stadsoevers en is het pand een nieuw icoon voor Roosendaal!

Wipwei Stadsoevers

De Wipwei

De Wipwei is als eerste deelplan van Stadsoevers gerealiseerd en bestaat uit 30 hoogwaardige stadswoningen. Het woningaanbod is een combinatie van geschakelde woningen met twee-, drie- en vierkappers die op een luchtige manier naast elkaar staan.

Lees het verhaal van Saskia

Beekblokken

De Beekblokken liggen aan de westkant tussen de wijk Westrand en de Noordlaan en hebben een groen karakter. Het woningaanbod is een combinatie van appartementen en huizen met een tuin.

Meer weten over wonen in Stadsoevers?

Neem contact op met Adrie Matthijssen van de gemeente Roosendaal.